Ακινητοποηση (Ισχυρη)

Ακινητοποηση (Ισχυρη)

50 EUR
Αυτοάμυνα / άμυνα, όπλα αναισθητοποίησης + LED FLASHLIGHT + Σήμα - TW10 / 120db


Αυτός είναι ο TW-10 τύπου υψηλής αντοχής αντι-ταραχών αυτοάμυνα όπλο αναισθητοποίησης, εύκολο στη μεταφορά, απλά αγγίξτε τους καθετήρες σε οποιοδήποτε εκτεθειμένο μέρος του σώματος ενός εισβολέα, τραβήξτε τη σκανδάλη, και να τον παρακολουθήσετε να κάνει σωστά από σας χώρος σώματος -. Ηλεκτρική ράβδος είναι κατάλληλη για joggers, φύλακες ασφαλείας, και οι άνθρωποι που πρέπει να πάει αργά το βράδυ για να πάει στο σπίτι. Αντικαταστήστε τα όπλα και ενσωματωμένη μπαταρία και φακό για την άνεσή σας. Η ιδανική επιλογή σας!


Πρώτη τάση  εξόδου: 2400KV
. 2 ισχυρό φωτισμό
. 3 Μέγεθος: 17,5 * 7,5 * 3,3 εκατοστά
. 4 Βάρος με συσκευασία 320 g.


Αυτό το αυτόνομο πυροβόλο όπλο έχει διάφορες ειδικές λειτουργίες όπως ηλεκτρικό σοκ υψηλής τάσης και ισχυρό φωτισμό. Είναι μια ιδανική συσκευή αυτοάμυνας για την επιβολή του νόμου, τους φρουρούς ασφαλείας και τους πολίτες λόγω της εκτεταμένης προσέγγισης και ισχύος τους.
Το αυτοκαταστροφικό πυροβόλο όπλο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό μηχανικό ABS και κράμα μετάλλου με γεννήτρια υψηλής τάσης και ενσωματωμένη μπαταρία νικελίου-καδμίου. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρικών παλμών.

Χρήση και προσοχή:

1. Πιέστε προς τα επάνω τον δεξιό διακόπτη της δεύτερης ταχύτητας στην κρούση 2. Πιέστε προς τα
πάνω τον δεξιό διακόπτη για να φωτίσετε την πρώτη ταχύτητα
3.Η ποσότητα ηλεκτρικού μπορεί να μην επαρκεί μετά την ολοκλήρωση, οπότε παρακαλώ ελέγξτε πρώτα πριν από σας.
4.Το προϊόν αυτό είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ενσωματωμένο φορτιστή. Κλείστε προσεκτικά τη γραμμή σύνδεσης με το ηλεκτρικό ρεύμα.
5. Ο χρόνος φόρτισης πρέπει να είναι 3 - 5 ώρες, προσέξτε να τερματίσετε το χρόνο φόρτισης. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Aufladung δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
6.Η λειτουργία μνήμης και η τοπική δράση εξειδικεύονται στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μετά από μακρά περίοδο μη χρήσης, θα πρέπει να ελεγχθεί και να φορτωθεί και πάλι μπροστά σας.
7. Το πυροβόλο όπλο αναισθητοποίησης δεν πρέπει να αποθηκεύεται σε υγρό περιβάλλον και σε υπερβολικά υψηλή / χαμηλή θερμοκρασία. Δεν πρέπει να είναι ήλιος ή βροχή.
8. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της χρήσης, αποφύγετε να ζητάτε συνεχώς τη λειτουργία ηλεκτροπληξίας για 5 δευτερόλεπτα ή περισσότερο.
9.ΔΕΝ σοκ μεταλλικά αντικείμενα
10.ΔΕΝ σοκ παιδιά, παιδιά, άτομα με καρδιακές παθήσεις και οποιοδήποτε ζωτικό μέρος στο ανθρώπινο σώμα.

Πατώντας την ελατηριωτή σκανδάλη επαναφέρετε τη συσκευή σε λειτουργία. Περάστε από τις αστραπές υψηλής τάσης μεταξύ των δύο επαφών στην μπροστινή άκρη της θήκης. Οι οπτικά και ακουστικά αισθητές απορρίψεις έχουν αποτρεπτικό αποτέλεσμα και δίνουν στον επιτιθέμενο σε επαφή με ισχυρές υπερτάσεις.
Αυτή η συσκευή έχει επίσης μια λυχνία LED στο μπροστινό μέρος της συσκευής που χρησιμοποιείται σε κοντινή απόσταση.
Επιπλέον, αυτή η μονάδα διαθέτει ισχυρή σειρήνα 120 db, η οποία μπορεί επίσης να είναι πολύ αποτελεσματική για να αποτρέψει. Έτσι ανάβει και σβήνει η λυχνία LED ξεχωριστά από το.

Η παροχή ρεύματος εξασφαλίζεται από μια ενσωματωμένη μπαταρία και δεν απαιτεί μπαταρίες. Ωστόσο, το Hiebei είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η μπαταρία θα εκφορτιστεί με την πάροδο του χρόνου. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής και να μειώσετε το φαινόμενο μνήμης, θα ήταν λογικό να φορτώνετε τη συσκευή μία φορά το μήνα.

Επίδραση βραχέων ηλεκτρικών κραδασμών:
Σύντομα ηλεκτρικά πλήγματα από ένα τέταρτο της δεύτερης διάρκειας μπορεί ήδη να αποτρέψουν έναν εισβολέα και να προκαλέσουν μικρές συστολές μυών.

Ηλεκτροπληξία με μεσαίες επιπτώσεις:
Μέσα περίοδο ενός έως τεσσάρων δευτερολέπτων μπορεί να φέρει σε κίνδυνο έναν εισβολέα και να οδηγήσει σε αποπροσανατολισμό.

Επίδραση μακρών ηλεκτρικών κραδασμών:
Η πλήρης χρήση διάρκειας πέντε δευτερολέπτων μπορεί να προκαλέσει την αδυναμία του επιτιθέμενου να είναι πλέον ελεγχόμενος. Οι διαταραχές του προσανατολισμού και της ισορροπίας μπορούν να προκαλέσουν πτώση στον αντίπαλο και να τον επηρεάσουν λίγα λεπτά αργότερα.

Σημείωση: Κάθε ηλεκτροπληξία για μια δεύτερη φορά μπορεί να φέρει έναν αντίπαλο να πέσει και να οδηγήσει σε τραυματισμούς από πτώσεις. Βάλτε τα εργαλεία μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή για αυτοάμυνα!
Η καθορισμένη τάση σε volts φέρει κυρίως μια καλύτερη διείσδυση σε παραδείγματα ογκωδών ενδυμάτων. Η επίδραση στο σώμα δεν διαφέρει σημαντικά από τις συσκευές με χαμηλότερη τάση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! - Μην ελέγχετε τη συσκευή κατά τη φόρτιση.
 
Copyright © 2020. ESHOP - Κατασκευή
WEBSMALL.EU
Template Created by Κατασκευή
WEBSMALL.EU